Strukturforstærkning/armering

Beskrivelse

For at forstærke vægge, søjler og bjælker bruger vi kul- og glasfiber, som er udviklet til at modstå jordskælv, kan absorbere de mest kraftfulde eksplosioner samt modstå køretøjskollisioner. Med strukturforstærkning kan du stadig bevare et sundt indeklima.

  • Minimerer skader efter seismiske forstyrrelser og eksplosion
  • Erstatter manglende armeringsjern
  • Øger belastningskapaciteten på strukturelle elementer
  • Produktet kan installeres med et minimum af forstyrrelser.

Strukturel og seismisk styrkelse

Produktsortimentet består af materialer der kan forstærke enhver struktur. Det kan fastgøres med lim på væggen, søjler eller tværbjælker, hvilket minimerer skader på mennesker og udstyr forårsaget af eksplosion eller seismiske forstyrrelser. Produktet kan absorbere de høje energifrekvenser, der skyldes en kollision fra en bil for at beskytte en søjle mod at kollapse.

Fleksibelt stof

Stoffets fleksibilitet gør det muligt at lave et skræddersyet design som passer til uregelmæssige former og tværsnit, og det kan let anvendes på de indvendige eller udvendige dele af en bygning på beton, murværk, stål og træ. Det kommer som carbonstrips eller blødt carbon wrap.

Grundig dokumentation

Adskillige tests giver grundig dokumentation for, at fordelene ved tekstilsystemet er større end konventionelle forstærkningsmetoder.