Sikring af bygninger

Københavns lufthavn case
Cable Catch
Wall Cover

Skud-, spræng- og indbrudssikring af bygninger

Opnå den mest optimale sikring af en bygning. Damasec Physical Protection er specialister i skud-, spræng- og indbrudssikre vinduer, døre, vægge og facader.

Damasec Physical Protection forbereder bygninger for at sikre minimale konsekvenser, hvis det værste skulle ske. Vi har specialiseret os i systemer, der giver det højeste sikringsniveau baseret på en konkret risikoanalyse.

Vi har installeret skud-, spræng- og indbrudssikrede vindue, døre, vægge og facader i mere end et årti til både store og små projekter for internationale kunder herunder lufthavne, ambassader, regeringsbygninger, statslige organisationer, udenrigsministerier, private, NGO, shoppingcentre, kontorer, konferencecentre m.m.

Vi rådgiver, designer og installerer sikringsløsninger i både nye, gamle og fredede bygninger fra fortov til skrivebord. Så uanset om du bygger en ny bygning eller forstærker en eksisterende, giver vores sikringssystemer maksimal beskyttelse mod bomber, eksplosion og uvelkommen indtrængning i bygningen (forced entry). Selv i gamle fredede bygninger kan vi levere et højt sikringsniveau uden at gå på kompromis med det antikke og historiske udseende.

Stor ekspertise og erfaring fra internationale projekter

Vi tager dig i hånden hele vejen – både når det gælder rådgivning, levering og installation.

Højeste standarder

Vi garanterer en gennemarbejdet løsning inden for perimeter, skal og celle, der lever op til de højeste standarder, kvalitet- og sikringskrav.

Totalentreprenør

Damasec agerer gerne totalentreprenør til jeres sikringsarbejder. Vi kan designe, producere, levere og installere og kan allokere vores egne ingeniører og håndværkere på stedet over hele verden.

Få synlige ændringer

Alle forstærkninger af bygninger har minimal indflydelse på udseendet af bygningen, da de er bygget ind i strukturen af døre, vinduer og vægge.

Højeste sikringsniveau

Vinduer, døre og vægge leveres med de højeste sikringsniveauer, også i kombination med de almindeligt kendte byggekrav som brand, UV, miljø, bæredygtighed, lavt CO2-aftryk m.m.

Risikostyring er fundamentet for succes

Risikovurdering er grundstenen i ethvert projekt. Det indebærer en systematisk analyse af tilgængelige oplysninger for at identificere potentielle trusler, sårbarheder og konsekvenser.

Damasec Physical Protection tager altid udgangspunkt i en analyse og vurdering af risikoen og identificerer den optimale løsning til sikring af bygningskonstruktionen, døre, vinduer og de omgivende parametre.

Vi efterlader dig ikke blot med en anbefaling, men kan levere et højt kvalificeret team til at sikre den korrekte installation af alle funktioner. Ved større projekter udpeger vi en specialiseret projektleder til at sikre og dokumentere, at alle installationer udføres i overensstemmelse med de høje kvalitetsstandarder.

Gennem Damasec Physical Protection får du adgang til verdens bedste og mest robuste produkter og materiale. Når det er nødvendigt, udfører vi også testsprængninger for at sikre materialernes egnethed til et specifikt projekt.

Specialister fra forsvaret

Damasec Global Groups medarbejdere er sikkerhedsgodkendte og vant til at arbejde på internationale opgaver, der er klassificerede på et højt sikkerhedsniveau.

Vores ingeniører og håndværkere har høj ekspertise i sikringsløsninger. Langt de fleste har en militær baggrund med bred erfaring fra forsvarsoperationer i nogle af verdens farligste hotspots. Vores tekniske forståelse og førstehåndsviden om bombepåvirkninger og andre trusler har givet os den nødvendige indsigt for at give bygninger den bedst mulige beskyttelse.

Hos Damasec garanterer vi et minimum af konsekvenser, skulle det værste ske. Alle vores løsninger skræddersyes på baggrund af en risikovurdering.