• Damasec Physical Protection Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 2857 0405

Damasec sætter fokus på terrorsikring på DANISH SECURITY FAIR

Danish Security Fair

Hør om arbejdet med terrorsikring, når Mogens Damm fra Damasec onsdag den 25. august deltager på Messescenen sammen med SikkerhedsBranchen på dette års DANISH SECURITY FAIR i Fredericia.

Følgende indlæg med SikkerhedsBranchen og Damasec kan ses på Messescenen onsdag:

10.30-11.30: IT-sikkerhed/Tue Becher, DUBEX
Tue Becher kommer med konkrete eksempler på, hvor IT-sikkerheden ikke har været tilstrækkelig, og giver gode råd til, hvad man skal være opmærksom på, hvad enten man er slutbruger eller leverandør. Han vil desuden tage afsæt i SikkerhedsBranchens ”7 gode råd – IT-sikkerhed i dit system”.

12.30-13.30: Terrorsikring/Mogens Dam, Damasec & Jesper Florin, DBI
Jesper Florin fortæller om RAMT-platformen, der er en vidensbank og online platform, der kan hjælpe bygherrer, entreprenører og sikrings- og sikkerhedsansvarlige for eksempel i forbindelse med byggeri og events.

Mogens Dam fra Damasec vil fortælle om de overvejelser, man skal gøre sig i forbindelse med arbejdet med terrorsikring og betydningen af at få den rette rådgivning – og ikke mindst vurderingen af trusler, sårbarheder og konsekvenser.

Deltag også i SECURITY CLASS onsdag den 25. august kl. 13-15.00

14.00-15.00: POLCAM & TVO/ Anders Toft, Rigspolitiet & Kasper Skov-Mikkelsen, SikkerhedsBranchen
Anders Toft oplyser om POLCAM, om ikrafttrædelsen og hvilken værdi det har for politiet, at folk registrerer sine tv-overvågningskameraer. Kasper Skov-Mikkelsen fortæller om mulighederne i det offentlige rum, lov om TVO og GDPR.

Se hele programmet for Danish Security Fair den 25. og 26. august.

 

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Bliv inspireret af vores eksperter

Bliv inspireret af vores eksperter

Få ny viden gennem artikler, webinarer og events. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Group

Tak for din tilmelding. Du er nu godt på vej til at blive endnu klogere på sikringsløsninger. Vi ses i indbakken, når vi har tændt et nyt bål.